Hijabi ;)

Att ha slöja är det bästa som finns alhamdolillah. Hur underbart är inte det att bara din man får se dig utan sjal och dina maharem. Att inte alla män får se varenda detalj i din kropp och får njuta av din skönhet. Och att du är den enda prinsessan för din man, samtidigt som din man sänker blicken för de andra kvinnor och endast ser dig. Jag tror att varenda kvinna på denna jord skulle vilja att hennes man endast ser henne och hennes skönhet. Tänk om alla kvinnor på denna jord hade slöja, och alla män också hade anständiga kläder och sänkte blicken för de andra kvinnorna än deras egen fru. Skulle män/kvinnor sitta och jämföra deras andra halva med andra män/kvinnor.

Skulle inte de vara helt nöjda med det Allah har gett de och varje man skulle känna att hans fru är världens vackraste kvinna och samma sak med kvinnan, en kvinna måste ju också sänka blicken..
Men alhamdolillah att vi muslimer har denna ne3ma :) Al-hijab och ghadd al basar (att sänka blicken)..
Men nu när det är vår/sommar och sååå varmt och alla är nästan nakna ute så setts vår iman i test och vi ska inshallah klara testet på bästa sätt. Vi får inshallah se till att vi bara blir stoltare över att vara muslimer och endast våra män får se vår skönhet och så får vi också sprida islam genom vår slöja, inshallah. Genom att visa att vi är fina, glada, lyckliga och fräscha i vår slöja och våra täckande klänningar.
Mashallah hm och andra klädbutiker har mkt vi hijabi systrar kan välja på, väldigt snygga maxi klänningar, kjolar och väldigt fina ballerinor elr skor att välja på. Jani man kan matcha sina kläder riktigt fint, men samtidigt anständigt, alhamdolillah :)
Så vi ska inshallah gå ut och inte sitta hemma och visa att vi muslimska tjejer faktiskt kan ha riktigt kul samtidigt med vår slöja, tom har vi ännu roligare än de eftersom vi har Islam, vår fina tro :) Alhamdolillah!!
Oj jag hatar långa inlägg men mina senaste inlägg har varit långa haha, får se till att ha kortare inshallah men mera inlägg.. Men kolla på denna video och se hur shaytan viskar till oss muhajjabat, men vi är starka inshallah och gör inte som systern i videon :) Kram på er alla mina fina systrar

Kommentarer
Postat av: Mrs.

Åh älskaaar detta inlägg, sant sant och ännu mer sant ! Må allah belöna dig ukhte !

2011-04-26 @ 13:43:30
URL: http://rgc.blogg.se/
Postat av: Sara

Jätte fint inlägg syster. Barak Allaho fiki

2011-04-26 @ 14:51:14
Postat av: Bodypalace

för mig som är okunnig så känns islam väldigt kvinnoförtryckande.

2011-04-26 @ 15:14:08
URL: http://bodypalace.blogspot.com
Postat av: lovisa

haft en bra daG?:)

2011-04-26 @ 15:19:58
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0