Tröööttt :(

Kunde inte sova igår, ja somnade tillslut runt halv 5... Wish me Good Luck Today :D
Bild: google.se

24!! :(:(

Första skoldagen idag :( Efter några timmar måste jag vakna till min första skoldag!! Allaholmosta3an haha
PALLAAAAAA!! Saknade skolan men inte längre :D
Ska sova nu!! Vi hörs :)
Önska mig lycka till!!

Koran

Ya Allah skydda oss från shaytan& dåligt sällskap som vilseleder oss från den rätta vägen!!

Vaken!!

Jag är fortfarande vaken. Jag ska bara läsa lite inshallah sedan sova. Det är de 10 sista Ramadan dagarna ikhwati, glöm inte att be mycket och göra massa goda gärningar. Glöm inte att även be för alla våra bröder och systrar som behöver vår bön..
Imorgon eller rättare sagt idag så ska jag vara barnvakt till min systers dotter, vilket är underbart alhamdolillah. Må Allah skydda och bevara henne och göra henne till en trogen muslim..
(Ett råd som är först och främst till mig själv är att vi ska försöka läsa så mycket koran vi kan och utföra nattbön dessa 10 sista dagar av ramadan, trots att det kan vara lite jobbigt när man har skola/jobb, men vi får inte glömma att Ramadan bara kommer en gång om året och verkligen måste utnyttjas, vi vet ju inte om vi lever till nästa Ramadan..
Vi hörs imorgon inshallah:)
God natt!! :)

Bakar :D

Haha ni undrar säkert vad jag sitter och gör uppe så här sent :D Jag har jätte kul just nu och gör cheesecake.. Är bjuden hos syrran imorgon och jag tänkte ta med mig cheesecake:) Hon älskar min cheesecake och även andra bakelser. Jag vet inte om jag har nämnt det tidigare i bloggen men jag verkligen ÄLSKAR att baka och det är bland mina hobby :)
Hoppas ni ligger och sover jätte gott nu;)
bild lånad av: google.se

Schooool!!

Är lite sugen på att gå och köpa massa skrivhäften, pennor, block inför skolan :D Har trots allt saknat skolan (lite) :D Måste nog gå och handla nästa vecka så att jag är helt förberedd inför terminen:D (vill nog bara shoppa och skyller på skolan haha)!! ;)

Turkey

Saknar Turkiet från hela mitt hjärta. Dagarna jag har spenderat där tillsammans med min man kommer att alltid finnas kvar i mitt minne. Mashallah allt var så underbart, och det var exakt som jag ville ha det :) Alhamdolillah!! Alla som inte har åkt till Antalya, ni MÅSTE dit, det är föööör underbart walla :)

Älskar er!

Jag sover hos mamma och pappa idag, de ska åka och vara borta en hel månad :( Jag kommer att sakna dem massor♥ Så jag tänkte sova här för att hinna umgås med de lite innan de åker. Hoppas tiden går fort tills de kommit tillbaka hehe

Cave of hira- Sami Yusuf


Ramadan Moubarak!!

Vill hälsa er Ramadan Moubarak allihopa! Må Allah fylla denna månad och resten av alla andra månader med barakah och dyrkan.

Har verkligen saknat ramadan från hela mitt hjärta. Och denna månad går alltid lika fort subhanallah. Så vi måste se till inshallah att utnyttja den på bästa sätt.. :)




Bild:google.se

RSS 2.0