Allah

O7ibboka ya rabbi
Bilder lånade fr google.se


Hadith!

Profeten Muhammad (saw)sade: "Ni måste tala sanning, för sanning leder till dygd och dygd leder till Paradiset. En människa som alltid talar sanning och syftar till sanningen ses av Allah som sannfärdig. Håll er borta från lögner, för lögn leder till det onda och det onda leder till helveteselden, och en människa som ständigt ljuger och syftar till lögn ses av Allah som lögnare. [Bukhari och Muslim] Allahomma inna na3odo bika minal kadib..

Ya Rab..

Må Allah ge oss paradiset. Ya Allah underlätta oss att gå den raka vägen och alltid vara dina bästa tjänare. Ya Allah acceptera oss bland profeten sws Ommah.. Ameen yarab

Nashid


ZzZzZz...

Ska äta mina varma mackor och sedan zovaa inshallah :D Har en lektion som börjar 08:15 så jag borde ligga och vara inne på min fjärde dröm nu egentligen haha men vad ska man göra med en nattuggla? :D Som blir som piggast efter kl 21:00 :D Allahol mosta3an ;)


Godnatt allihopa! :)


Mamma&pappa

Älskar mamma&pappa otroligt mycket. Subhanallah de har alltid varit så underbara och sett till att göra oss glada och verkligen ge oss allt vi har önskat och mer. Det gör ont att tänka att jag snart ska sova utan att ge de god natt puss och bli väckt till salat al fajr av pappa. Men jag ska besöka de så mycket jag kan inshallah och försöka komma förbi varje kväll och pussa de god natt puss hehehe. Och så får jag vakna till fajr tillsammans med min make inshallah :)

Må Allah öka kärleken och barakah i allas liv :)

Ska äta nu och sedan se ett avsnitt av min turkiska serie som jag bara dör för :D " Gönülçelen"


Vår- promenad

Är så glad över att jag snart ska ta min Första vår-promenad med världens bästa kvinna- Min mamma <3
Måste se till att njuta av varenda sekund jag har med mina föräldrar nu eftersom jag flyttar hemifrån efter ett par månader. Denna tid går aldrig att få tillbaka så den måste njutas ;)

Njut av denna fina Nashid med mig :)

Underbaaart!

Kom precis hem från skolan. Och jag är så himla glad över att det är sååå ljust ute nu jämfört med vintern, egentligen så ÄLSKAR jag vintern också eftersom man kan mysa hemma mer då och ha massa doft ljus överallt :D o ha massa hemma kvällar med nära och kära. Man behöver inte vara ute hela tiden då. Men nu är det underbart att få vakna och se att det är ljust ute, det peppar en att gå upp extra mycket än när det är mörkt ute hehe, då vill man bara ligga och mysa i sängen.

Huumm,, nu ska jag äta något snabbt och ta en promenad med min fina mamma och sedan komma hem och laga ris :D eftersom min fina syster och hennes make kommer på besök och deras lilla SÖTNOS som fyller år snart:D Mamma har redan lagat allt annat men jag sa att jag vill laga riset eftersom jag gifter mig snart och vill lära mig laga hennes goda ris.


PLANERING

Håller på och planerar morgon dagen, lite av Systers dotters kalas " lilla delen som är kvar" och så tänker jag på Mitt bröllop som faktiskt börjar närmaaaaa sig hehe :$ subhanallah det är OTROLIGT hur tiden går fooooort!! Alhamdolillah. Må Allah låta varje en som läser detta hitta sin dröm prins/prinsessa och leva alltid lyckliga ihop. Och de som redan hittat så ber jag Allah att bevara deras kärlek och lycka för alltid..

Ska be och sova inshallah.. Vi hörs imorgon ;)

Glöm inte Surat al-molk;)Etik

Kollade lite på olika islamiska hemsidor och så har jag hittat en som hade jätte fina punkter om Etik gentemot föräldrar. Texten var riktad till barn men jag tycker att den passar även oss vuxna eftersom man alltid måste visa lika mkt respekt och kärlek till ens föräldrar hur gammal man än är :) Må Allah skydda och bevara de <3


Lyd dina föräldrar och gör vad de ber dig göra.
 Var god och visa dem respekt. Du har dina föräldrar att tacka för att du blev till. Genom dem har vi fått liv.
 Var ödmjuk gentemot dem och var alltid vänlig och snäll mot dem.
 Höj inte din röst, skrik inte, när du pratar med dem.
Skynda dig att svara och komma till dem när dem ropar på dig.
Gör duaa för dem , be Allah att förlåta dem och vara barmhärtig med dem.
 Le mot dem och be dem om förlåtelse.
 Bli inte irriterad och trött på vad de pratar om för dig.
Säg aldrig usch till dina föräldrar.
Försök alltid att göra så att de är nöjda och glada.
Undvik att störa dem när de sover eller vilar.
 Knacka på dörren innan du går in till dem och gå inte in innan du får lov.
 Lyssna till dem och avbryt inte dem när de talar. Genom att inte avbryta dem visar du respekt.
Lägg aldrig fötterna på bordet, soffan eller på stolen när du sitter med dina föräldrar.
 Undvik att skratta åt dem eller förlöjliga dem eller prata med dem på ett oartigt sätt.
Hjälp dem med hushållsarbetet och städa efter dig själv.
 Säg "Assalamu alaikum" till dina föräldrar när du kommer in efter det att du har varit ute. 
 Tacka dem för allt som de har gjort för dig och säg att du älskar dem.
Ge dem presenter till Id och vid andra tillfällen.
 Behandla dem väl och hjälp dem med vad de behöver särskilt när de blir gamla och svaga.
Tala aldrig illa om dina föräldrar och säg inför dina kompisar och släktingar att du är stolt över dem.

Inshallah att vi följer alla dessa punkter och gör de så att Allah blir nöjd över oss och våra fina föräldrar :)


Kalaaaaaas :D

Snart är det min systers dotters KALAAAAS! Längtaaar! Var med min stora syster och handlade in nästan allt till kalaset, det är så himla kul, o så åt vi o fikade ute och hade kul. Nu vet jag vad jag ska köpa till Min lilla Marioma <3 Ni kommer att se bild inshallah när jag köper den. Annars har jag varit i skolan på morgonen och det var jätte kul att träffa alla efter 3 veckors praktik. Jätte kul att träffa alla snälla lärare också ;) ÄLSKAR MIN SKOLA, Alhamdolillah :)

Att förlåta

Subhanallah!! Jag har alltid varit förlåtande. Men nu är det otroligt hur snabbt jag förlåter människor, ibland känner jag mig dum hur snabbt jag förlåter. Men Subhanallah, jag kan verkligen aldrig sova medans jag har något i hjärta mot någon jag älskar eller tycker om. Jag älskar att alltid reda ut det eller åtminstone snacka med den personen om någonting bara. Ibland gör det så ont när vissa saker händer, men bara tanken av hur mycket jag älskar just denna person får mig att förlåta henne/honom på en minut, Alhamdolillah.

Maher Zain

Mashallah broder Maher zain har fått en dotter. Jag längtar tills jag får se henne och hans fina fru. Må Allah skydda deras lilla sötnos och skänka hela familjen evig kärlek och glädje <3


Sista Dagen :(

Idag hade jag min sista dag på praktiken och det känns lite sådär.. Jag kommer att sakna allllt där, men mest kommer jag att sakna alla glada små barn och deras fina skratt. Det är så otroligt hur ofta barn ler och skrattar Mashallah. Må Allah skydda alla barn där och ge de bästa framtiden och alltid låta de gå den rätta vägen.


 Jag hatar känslan jag har i magen just nu, det är en blandning av sorg, saknad och längtan. Sorgen pga jag gärna skulle vilja stanna mer med barnen, och saknaden jag känner i magen är pga jag inte kommer vakna och förbereda mig på morgonen inför en rolig dag i förskolan och ska gå till skolan istället :S.. Och längtan,,, hmm.. Hehe det är mina egna barn jag längtar efter:D Jag tänker efter mina 3 veckors praktik hur jag kommer att vara som mamma, vad som är rätt och fel, uppfostran, kärlek, kläder osv...

Hehe Nu ska jag försöka sova inshallah, eftersom jag har vaknat kl 6 nästan varje dag under de senaste veckorna och inte sovit så mkt på natten. Och så måste jag vakna tidigt imorgon eftersom jag måste gå till min privata tandläkare, bläk! hehe.. Orkar inte att någon ska palla med mina tänder, men hon är jätte trevlig alhamdolillah. Vi pratar så mycket när jag är hos henne och det är alltid lika trvligt att träffa henne :) Alhamdolillah!

Bild lånad från google.se

Underbar dag..

Min dag har varit underbar alhamdolillah och fylld av energi och insiparion. Men tyvärr å har jag bara 2 dagar kvar i praktiken och det känns sååååååååååå tråkigt och sorgligt. Jag kommer att sakna barnen OTROLIGT MYCKET. Guuuud va barn är söta. Imorgon börjar jag kl 7 där. Därför måste jag sova nuuu typ om jag vill orka vakna, men jag vill vara uppe som vanligt och läsa haha :D Men imorgon väntar en rolig dag inshallah :)

Inspiration

Mashallah Mahers anashid är så himla bra och de är bra att lyssna på även när man vill styrka sin tro på Allah eftersom orden han säger är så djupa och meningsfulla. Må Allah belöna honom med paradiset och skydda honom o hans familj.. Min dag har varit full av inspiration idag på min praktik och även när jag kom hem. Det är otroligt viktigt att umgås med människor som skriker ENERGI! Eftersom man blir otroligt insiprerad av de eftersom energi och glädje smittar av sig ;) Nu ska jag sitta och skriva lite reflektioner i min praktik loggbok ;)

Alhamdolillah..


Älskar denna nashiid <3


Tema Helg!

Jag har haft en lärorik dag idag alhamdolillah. Jag har varit i stockholms moske- meddis där de har en tema helg. Jag längtar redan efter morgondagens föreläsningar och att få träffa alla fina systrar där :)
En heeeemskkkk sak som hände igår är att min fina dator har fått ETT VIRUS :@ precis innan jag skulle lägga mig, vilket hemskt slut för dagen liksom haha. Min dator är ny liksom och får inte få ett virus :(
Inshallah så ska min fästmans syster hjälpa mig med att omformatera datan eftersom mitt antivirus kan inte ta bort viruset, helt sjukt alltså! Jag trodde att jag hade laddat ner Norton vilket jag inte gjorde, hade Comhems antivirus och just nu så tycker jag att det är världens sämsta antivirus :p

Egen tid

Har bestämt mig för att ha fredags kvällen och en dag i helgen bara för mig och kalla det för " energi laddning" eftersom varje gång jag har "egen tid" så ger det mig masssor av energi att orka me dagarna och allt som måste göras. Det är så viktigt med att "boka in" sig själv så att man inte glömmer sig själv mitt i allt annat. Jag har inte bestämt en viss dag i helgen en men oftast så blir det lördag, och under den tiden så får jag helt enkelt göra exakt allt jag känner för och vara spontan med allt jag vill och tänker på. Om jag vill sova fast klockan är 15:00 så får jag göra det och vakna på kvällen, om jag känner för att kolla på film så gör jag det och om jag vill träffa vänner och få vara galna tillsammans så gör jag det.

Det här med egen tid är så himla viktigt och nyttigt! Börja med det du också så kommer du se hur mycket energi du får av det :)En fredags kväll;)

Haha bilderna som jag tog blev inte så bra :D men det får duga. Var hungrig när jag kom hem fån föreläsningen så jag gjorde det snabbaste jag vet :D KORV& POTATISMOS :D haha, korven brändes liiite som ni även ser på bilden men det va jätte gott mashallah :D Jag älska hemmagjord potatismos så jag kokade potatis och gjorde egen potatismos, jag tycker att de man köper inte är lika gott.. Har smaksatt potatismosen med lite olivolja, salt, och svartpeppar.

Och så blev det Lemonad till maten eftersom jag känner på mig att jag håller på att bli fökyld och jag vill VERKLGEN inte bli sjuk nu,, inshallah..

Och slutligen en smoothie :D Jordgubb o banans smoothie <3 Min favorit 

Smoothien tar jag senare, kanske till en film med syrran me lite annat gott??
Världens godaste Lemonad


Bilder

Jag fick mail av en läsare att jag borde lägga upp bilder på mig och min vardag o så, och inshallah så ska jag försöka att lägga in bilder då och då från min vadag men inte på mig :) Jag vill inte lägga upp egen bild på bloggen men är du en syster och vill träffa mig så är jag mer än redo inshallah ;) då kan vi träffas över en fika och lärakänna varandra bättre inshallah :);)

Snart ska jag lägga in lite mat som jag fixade efter att jag kom hem från föreläsningen :D

Ya Allah!

Jag kom hem nyss från en lärorik föreläsning som hölls i moskên. Och så fort jag kom hem så gick jag för att se på nyheterna, och SUBHANALLAH det gör verkligen ont i hjärtat att se det som händer i Libyen och Yemen dessa dagar. Må ALLAH förbanna deras äckliga och hemska ledare, må Allah bränna dem i helvettet, må de lida både i livet och efter döden. Jag föstår inte hur de kan döda sitt eget folk sådär:'( Ya Allah skydda dina oskyldiga tjänare:(

Hasbona Allah wa neemal wakeel!!Systers dotter <3

Just nu så ligger min systers dotter bredvid mig och sover. Hon är bara sååååååå fin och gulliiiig. Hon tog sin välling och kom o la sig på sängen och somnade utan att säga någonting haha, det känns som att hon börjar bli stor mashallah. Ibland vill jag att tiden stannar så att hon alltid pratar på det sättet som hon gör och är lika GULLIG :D Jag vill att hon tex alltid säger "gagis" istället för "dagis" :D och "toolen" istället för "solen" hehe..

Hon fyller år snart, 1 april. Så snart blir det kalas, men jag vet fortfarande inte vad jag ska köpa till henne i preseeent :( ska sitta och googla "barnpresenter" och hoppas på att hitta något ja gillar ;)


Surat al-kahf

Imogon är det fredag och det är sunnah att läsa surat al-kahf så glöm inte det inshallah ;) om inte du kan läsa så kan du lyssna :)

Önska er världens mysigaste fredag <3


Hadith Qudsi!

Anas (Må Allah vara nöjd med honom), sade: Jag hörde Allahs Sändebud (Må Allahs Frid och Välsignelser vara över honom) säga: “Allah den Allsmäktige sade: ‘O Adams son, så länge du kallar på Mig och frågar av Mig, skall Jag förlåta dig för det du har gjort, och Jag skall inte ha något emot det. O Adams son, om dina synder nådde upp till molnen i skyn och du sedan bad Mig om förlåtelse, skulle Jag förlåta dig. O Adams son, om du kom till Mig med synder nästan lika stora som jorden och du sedan ställdes inför Mig (mötte Mig), och inte associerade någon partner till Mig, skulle Jag komma med förlåtelse nästan lika stor som den.’” At-Tirmidhi (även av Ahmad ibn Hanbal). Dess kedja av återberättare är sund.

01:05

Jag måste gå upp kl 6 imorgon och jag har så mycket att göra efter praktiken så nu måste jag gå och lägga mig :D Blir att läsa surat al-molk och adhkar al masa2 och sedan sova inshallah :) Hoppas ni alla sover sött nu

Underbar nashiid..


Människor:(

Människor runt omkring kan verkligen chocka en ibland med visa sjuka handlingar, subhanallah :(

Vi systrar bör ta hand om varandra och vara rädda om varandra då vi befinner oss i ett land där vi behöver äkta Systrar för att stödja varandra och stärka varann. Men ibland kan jag inte förstå mig på saker som händer, som avundsjuka och att baktala sin egen syster i islam eller att sprida falska rykten. Subhanallah..

Egentligen så har jag svårt att gå och lägga mig idag för att jag tänker sååå mycket på en sak som har hänt denna vecka som har chockat mig. Och det är att en syster som jag har respekterat och tyckt väldigt mycket om har visat sig vara falsk:( Allahol mosta3an

Man får väl vara försiktig med sina egna handlingar så att man inte smittas av sånt och tänka att man måste ge tillbaka. För att då sjunker man själv lika lågt, för att det är det enda man kan göra. Man kan aldrig ändra någon annans handlingar eller personlighet, den enda man kan jobba med är sig själv och säga 7asbona Allah wa ni3mal wakeel.. Och lita på att Allah alltid kommer att vara rättvis :)

Alhamdolillah


Dags att sova kanske??

Jag är såååååå trööttttt men vill ändå inte gå och lägga mig :( Jag har kollat på senaste avsnittet av min älskade Turkiska serie Gönulcelen. Den är sååååååååååå braaaaaaaa!!

Imorgon börjar min praktik kl 7 på morgonen så jag kommer att vara som en zombie efter halva dagen säkert Haha :D Men men!

Sjuuuuuuuuuukt!

En ÄCKLIG reklam som jag har reagerat på så mycket. Så sjuuuuukt och äckligt. Jag förstår inte att det startas bolag för de som vill vara otrogna och bolag som stöttar smutsiga människor som är GIFTA och vill vara otrogna. HELT SJUKT!


Sinnessjuuukt!Lyckat!!

Alhamdellah allt blev såå bra. Maten blev jätte god mashallah "mamma lagar världens godaste mat", fikat blev också gott, det blev mycket snack o skratt alhmdellah :) Älskar att umgås med alla jag älskar;)

Sami Yusuf :)

Som ni vet så älskar jag att städa med nashid i bakgrunden, det ger mig en otrolig energi subhanallah :) Så idag spelas det Sami Yusuf:)

Dags att städa :D

Eftersom jag kom hem väldigt sent igår från bröllopet så tog jag en rejäl sovmorgon idag till kl 12, så nu är jag jätte pigg alhamdolillah :) Åt även en stor frukost för att få energi för all städning som väntar mig nu hahaha :D Snart kommer gästerna så nu ska det städas;)

Bröllop :D

Bröllopet var så himla lyckat igår mashallah :) det var så himla roligt att träffa alla och umgås o ha kul :) Må Allah skänka brudparet evig kärlek och glädje tillsammans inshallah :)

Roqia shar3iyah..

Mashallah vilken underbar inspelning jag har hittat. Det är al roqiah al shar3iyah från koranen och sunnah. Lyssna gärna och läs med om du kan. Wallah jag känner att smärtan som jag hade har minskat enormt efter att jag har lyssnat på denna inspelning och läst med shekhen. Alhamdolillah 3ala ni3mat al Islam <3

Surat Al-baqarah


Sjuk :(

Jag är sååå himla sjuk idag :( Ont i magen, illa mående, är yr osv... :S Hoppas det inte är vintersjukan :( Jag orkar verkligen inte bli sjuk nu. Jag måste gå på min kompis bröllop imorgon och jag är helt slut :( hoppas det blir bättre imorgon inshallah.. Min underbara mamma har tagit hand om mig och det känns så underbart att ha någon kärleksfull nära när man är sjuk, smärtan blir mindre på något sättt subhanallah. Jag ligger på min säng just nu och lyssnar på surat Al-baqarah och tänker på hur barmhättig Allah är <3

Surat Al-molk :)


Surat Al Sharh..

Underbar Surah. Översättning: från Koranensbudskap.se

 I GUDS, DEN NÅDERIKES, DEN BARMHÄRTIGES NAMN [94:1] HAR VI inte öppnat ditt bröst [94:2] och lyft av bördan [94:3] som tyngde din rygg? [94:4] Och lagt ditt namn i var mans mun? [94:5] På prövningen följer lättnad! [94:6] [Ja,] på prövningen följer lättnad! [94:7] Stå upp, när du har fullgjort [din uppgift], [94:8] och vänd dig med hela ditt hjärta [i bön] till din Herre

Tankar!!

Jag har tänkt så mycket de senaste dagarna på vilket jobb jag egentligen vill ha,, men har inte kunnat komma fram till något speciellt än :D Det är så många jobb som ser väldigt spännande ut, och även olika utbildningar.. MEN! Det jag har kommit fram till är att de mest slitsamma jobben får nästan sämst betalat och det känns helt idiotiskt.. Det är otroligt att förskolelärare tex tjänar så lite medans de gör så mycket JOBB och verkligen gör så många saker samtidigt på jobbet. Jag vet bara en sak,,,!! Och det är att jag INTE vill bli förskolelärare. Det är ett väldigt roligt jobb, men det är så slitsamt och även dåligt betalt.. Kan tänka mig att jag skulle bli trött på jobbet direkt efter några år.. Nu blir det liiite läsning och sedan ska jag försöka lägga mig för imorgon väntar en väldigt tidig morgon med pigga och söta barn :D Hoppas jag somnar när jag lägger mig och inte är uppe till kl 3 som igår :S

Tröööttt...

Salaaaaam/hej mina läsare.. Jag måste bara säga att jag är såååååååå himla TRÖÖÖÖÖTTTTT.. Jag praktiserar i en förskola nu och är heeeelt slut varje dag efter praktiken, plus så kan inte jag sova bra på natten eftersom det finns så många saker som jag tänker på.. Jag känner mig så trööött och behöver verkligen en semesteeer :( det skulle räcka med en week end resa.. Men men!! :D

Älskaaar dig mammaa <3

Må Allah bevara och skydda min älskade underbara vackra mor <3 Världens bästa och starkaste kvinna :) Alahmdolillah för min mamma:)


Hadith: En man kom till profeten (saws) och frågade: ” Åh Allahs sändebud, vem förtjänar mest av alla mitt goda kamratskap? Profeten svarade: din mor. Mannen frågade igen: Och vem sedan? Profeten svarade igen: din mor. Mannen frågade igen: Och vem sedan? Profeten svarade igen: din mor. Mannen frågade igen: Och vem sedan? Då svarade profeten: din far ”. (Berättad av Al-Bukhari och Muslim)

<3

En fin Nashiid..

Nashiden är på arabiska, tåkigt att det inte finns översätting på den.. Jag lägger upp andra anashid på andra språk också inshallah :)

Älskar min Allah!

Ya Allah, jag älskar dig så mycket. Jag tackar Allah att han har gett mig Islam, att jag har en Gud som jag kan vända mig till både glad och ledsen, att ha en Gud som jag litar på, att ha en Gud som är förlåtande och barmhättig. Ya Allah öka min kärlek till dig i mitt hjärta och öka min kärlek till dem som älskar dig som får mig att komma närmare dig. Ya Allah gör mig till en bättre tjänare och hjälp mig att ha bästa vän-sällskapet. Vänner spelar så stor roll i ens iman grad. Det är lätt hänt att man blir väldigt påverkad av dem som man umgås med och det är just därför profeten frid vare med honom har varnat oss att vara försiktiga med vilka vänner vi väljer och vilka vi umgås med.. Må Allah ge oss bästa sällskapet :) Amen

Livet

Tiden går så snabbt och dagarna flyger bara förbi, men de lämnar verkligen spår. Därför är det väldigt viktigt att ta vara på tiden och utnyttja varenda sekund av sitt liv. Jag ska inshallah bli bättre på att planera min tid då jag har väldigt kort tid och alldeles för mycket saker som skall göras under den tiden.. Men med Allahs hjälp så kommer det att gå jätte bra inshallah :)

Nashid..

Jag Älskaaar denna nashid. Den påminner mig om jätte speciella och dyrbara dagar i mitt liv. Dagarna har gått förbi, men minnena försvinner aldrig ur mitt minne och hjärta.

Good daag ;)

God dag världens bästa läsare! Jag tog en fet sovmorgon idag och jag känner mig helt utvilad, alhamdolillah.. Det var väldigt längesen jag har känt mig helt utvilad.. Idag är min sista dag innan min praktik börjar, jag får se till att hela dagen ska vara chill inshallah ;)

Skön nasheed

Lyssna på denna nashid.. Den är så skön mashallah:)

Alhamdolillah :)

Förlåt för en dålig uppdatering idag, har haft fullt upp hela dagen. Men allllt lyckades alhmdolillah. Och tjejkvällen med min fiina lele blev jätte bra:) Älskar henne. Vi har ätit, fikat, sett på film och pratat massor hehe.. Hoppas att ni också har haft en lika trevlig dag :)

dags för sömn;)

Blir dags för mig att sova.. Ska lägga mig tidigt så jag orkar vakna kl 9 imorgon.. Har lite saker att göra innan min mys dag me lele.. Ska läsa koran "surat Al-molk, be och sedan sovaaaaa inshallah.. Hoppas jag drömmer om min prins hehe :D God natt allihopa!! Shekhen som reciterar suran heter Fares abad..

Imorgon..

Imorgon väntar en väldigt rolig dag. Jag kommer att ha en mys dag med min vackra kompis Lele<3 Det blir middag,fika, massa prat och film inshallah :) Tänkte laga en traditionell middag som består av ris och kyckling med en god sallad till. Och till fikan tänkte jag kladdkaka "min favorit", chips, amerikansk äppelpaj, nötter och glass.. Har ni mer tips till fikat? ;) Och tips på en bra film??

Nashiid


Energi!!!

Alhamdolillah jag har värsta energin idag. Har lagat mat till familjen och nu städar lite överallt. Men nu blev jag sugen på socker kaka. Så jag ska baka efter en liten stund :D

Allt blir roligare med anashid.. Medans jag jobbar har jag oftast på nashid för att det ger enn grym energi;)

Just nu är det Maher Zain ;)

Lagar mat ;)

God dag allihopa :)

Jag håller på och lagar middagen idag eftersom mamma och pappa är sjuka, jag sa att mamma får vila o så lagar jag maten istället för henne :) Jag måste ju träna på att laga mat också eftersom det inte är så långt kvar till mitt bröllop :D och då måste jag laga mat haha..


Film kväll!

Jag har sportlov nu och har bestämt mig att endast vila och slappna av och lyssna på mig själv under lovet. Jag hade först tänkt att jag skulle plugga så mycket jag kan under lovet, men jag fick vintersjukan direkt i början av mitt lov, så jag har bestämt mig för att bara vila och bli frisk och sedan ha kul

Idag hade jag en chill dag med familjen. Min stora syster och hennes man o deras söta dotter som jag älskar mest av allt, dem var över hos oss på middag och fika. Nu har dem gått så det blir att kolla film o mysa :)

Välkommen

Välkommen till min nya blogg. Denna blogg kommer att vara en fortsättning på min gamla blogg " frihetenslycka", eftersom jag har fått problem med inloggningen där så ska jag börja blogga här istället inshallah :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0