Njuter!

Sitter just nu med jordgubbs milkshake o hamburgare (donken) och fösöker bara slappna av, har sovit efter skolan och det var såååååååå skönt och efter det har jag bara tagit det lugnt. Har sovmorgon imorgon så det ska bli skönt inshallah;)
Har presterat hårt i flera veckor så det är såå skönt med att ta det lugnt en dag :);)
Så nu ska jag slappa en timma till och sedan sova:) Det är viktigt att vila emellan veckorna när man presterar hårt och ta en dag eller kväll o bara njuta,vila och slappa så att man laddar på batterierna så man kan prestera ännu bättre ;)

Zkoläään!!

Sitter i skolan just nu och har håltimma!! Borde ligga och sova just nu :D Blev klar med arbetet 05:30 igår, la mig 06:00 och var tvungen att gå upp 08:15 och när jag kommer fram så är läraren inte här!!!!!!!!! Alla lärarae brukar smsa när de är sjuka och just denna gång så ska det vara så haha, men det är bra på nåt sätt eftersom jag kunde vakna för att jag inte hade sovit så länge. Men skulle jag sova en till timme så skulle jag vilja fortsätta och skulle inte kunna kliva upp ur sängen :D Såå, nu sitter jag, bloggar, kollar i FB och chillar fram till nästa lektion. Men jag vet att det ska bli SÖÖÖÖMN efter skolan idag :D (Inshallah, om inte något annat dyker upp)


Förresten, glömde säga GOOOD MORGON på er ;)




Bild: google.se

Surat Al-sharh

Njuter av denna recitation just nu :) Alhamdolillah för allahs gåva till oss (Koranen)

Power Rast!!

Har tagit en power rast nu. Ska ha 10 minuters rast, fixade mackor och te för att ladda på energi.. ;) Att ta korta raster är väldigt givande när man presterar hårt och jobbar intensivt, det är ett super bra knep;)

Plugg time igen!

Vet inte varför jag älskar att plugga på kävllen, eller rättare sagt natten, elr joo för att man hör inte nåt pip då och det är enda sättet jag kan koncentrera mig på :D Så nu måste jag starta med dagens plugg och jobba intensivt så jag hinner klart inshallah innan 02:00 och hinner få lite sömn innan jag måste upp igen!!
Måste nog planera mina dagar snällare så jag får mer än 4-6 timmars sömn... :/
But i'm happy alhamdolillah, för att jag brinner verkligen för det jag läser och gör om dagarna så hmdellah :)

Alhamdolillah :)

Nu är jag klar med det jag höll på med. Så väntar några timmars sömn inshallah :) Pluggade intensivt så alhamdolillah det tog hälften så mycket tid som jag trodde att det skulle ta :)
GOOOODNIGHT ;)

Plugg!!

Förlåt för mina uppehåll men jag har noll tid verkligen att blogga, ja ska inshallah försöka hitta luckor plus att jag har problem med internet.. Just nu sitter jag och pluggar medans tvättmaskinen är på och tvättar :D Till plugget avnjuter jag en Cola Calippo :D Har sååååå mkt plugg att jag vill hoppa från taket :D "istaghfirullah" Men wallah jag har väldigt mkt plugg.. Hänger knappt längre med vänner:( saknar dom sååå men inshallah lite längre fram i den här terminen så kommer det lugna ner sig lite med plugget..
Nää nu måste jag gå och fortsätta plugga:) Gör do3a ;) Har minst ca 4 timmar till att göra klart uppgiften på.. :/
Hoppas ni ligger och sover gott i alla fall :)

RSS 2.0