Sjuk

Jag ligger under täcket just nu med halsont och feber. Jag brukar inte bli smittad fort men när jag väl har blivit det så brukar det slita på mig ett bra tag. Jag har ingen lust att gå upp och fixa ingefära te trots att det hjälper snabbt. Får nog gå upp snart och fixa det så att jag kan gå till jobbet imorgon och även slipper ligga sjuk hemma gör att det är så trist Subhanallah :-(

Vår

Det är så HÄRLIGT att solen har börjat titta ut! Mashallah man blir så glad och inspirerad av ljuset. Detta väder får mig att tänka tillbaka till våren 2011 då man var så stressad inför bröllopet men det enda som gav mig lugn var när jag gick ut och såg solen. Skola+ bröllopsplanering är nog det stressigaste man kan vara med om :D Men alhamdolillah att båda blev bra :) 
 
Idag sen eftermiddan så har jag legat på soffan och kollat på min gamla turkiska serie från datan, har sett denna serie flera gånger men den e både rolig och skön att se på så varje gång jag inte vet vad jag ska titta på så sätter jag på några avsnitt och kollar haha ;D
 

I'm back!

Salam alekom!
 
Jag vet inte vart jag ska börja men i'm back :) Jag ska börja blogga igen inshallah. Jag har tagit ett långt uppehåll från flera saker i mitt liv och försökte lägga fokus på annat som behövde tid och ork. Jag ber om ursäkt för att det blev så långt tid och även att jag inte skrev att jag skulle ta paus... Sanningen är att jag inte ville skriva att jag ska ta paus eftersom jag varje dag tänkte på att börja blogga igen, men jag behövde verkligen paus från flera saker som jag inte ville ge upp, bara paus, visste inte hur långt tid jag skulle behöva men jag tillät mig själv att ta pausen  och nu känner jag mig faktiskt redo igen att ta tag i vissa saker av de :)
 
Ibland behöver man lyssna på sin kropp och sitt inre och bara göra det som KÄNNS rätt för just dagen. Man laddar batterierna och lär sig att hitta fokus.
 
Jag kommer att uppdatera och skriva inlägg så mycket jag hinner inshallah. Ibland kommer det bli flera inlägg om dagen och ibland inga alls om dagen säkert men jag lovar att göra mitt bästa och skriva minst ett om dagen :)
 
Jag har saknat er och det kommer att bli kul att uppdatera om nya saker i mitt liv och även läsa era kommentarer. Jag vet att jag har varit dålig på att svara på kommentarerna men jag kommer framöver att svara på alla inshallah :)
 
Tyvärr så har statistiken sjunkit eftersom ni säkert har tappat hoppet om inlägg då jag inte har uppdaterat sen juli men nu så lovar jag att stanna inshallah och även förvarna om jag kommer försvinna i några dagar, hehe :D
 
Ni är bäst!!!

RSS 2.0