Kul upplevelse

Mina dagar i Gotland har varit UNDERBARA Mashallah! Det har varit riktigt kul att träffa och vara med drivna personer. Det var sååå inspirerande. Jag ser redan framemot nästa års resa dit:D Har bilder men de finns i mobilen och jag hittar inte sladden, men jag lovar att ladda upp de så fort jag hittar min sladd. I övrigt så är det bra, försöker vila så mkt jag kan nu när jag är ledig::)
 
 
Ska sova nu inshallah,, Nattiiiiiii Natiiiiiiii <3

SEEEG

Jag känner mig väldigt seg just nu, har fönstret öppet och hör på fåglarna kvittra o vilar :D Men snart måste jag upp o packa o läsa en massa text..

Lita på Allah!

En påminnelse till er där ute och till mig själv först och främst ör att att verkligen lita på Allah. Att alltid göra sitt bästa och sedan sluta fundera så mycket, när man har gjort sitt bästa för att klara en sak ex, och sedan låter resten till Allah så lyckas man alltid. Och en sak som jag tycker är så märkligt är att vi människor oroar oss för saker och ting hela tiden som inte vo kan påverka, vad hjälper oron? Det är inte som att oron gör att vi får det vi vill ha/nå snabbare, tvärtom, den skuggar allt roligt som vi får vara med om och vi missar en hel del..
 
SÅ ett råd till alla som oroar sig för mycket, gör ditt bästa och sedan MÅ BRA och LITA på ALLAH. Då kommer du att få något som gör dig glad, även om inte du blir glad då och får precis som du ville ha det så ligger något bakom det säkert och Allah har planerat något myyyycket bättre och du får det när som helst. Så ha tålamod, ro och tillit till Allah så blir ditt liv gladare och roligare :)
 
 
God natt Allihopa :)

Almedalen

Jag är uppe och försöker fixa lite grejer innan jag går och lägger mig för att det är nämnligen så att jag ska åka till Visby och medverka i Almedalen, jag åker fredag morgon och ska stanna där 3 dagar, ska ut hemifrån 04:45.. Imorgon ska jag packa och läsa lite viktiga saker innan jag går ut och chillar lite med min man inshallah.. Det blir min första gång i Almedalen, hoppas att det blir en bra erfarenhet och upplevelse :)


RSS 2.0