Antalya!!

Alhamdolillah är såå himla glad. Sitter och packar just nu, jag och min make åker till Antalya imorgon inshallah. En av mina drömmar var att åka till turkiet och se landet och äta deras mat o sötsaker :D och allt där och nu går drömmen i uppfyllelse alhamdolillah..
Önska mig lycka till där och jag önskar er också det :) Hoppas alla era drömmar går i uppfyllelse inshallah

Gift :)

Salam alekom alla fina.. Tror att flera av mina läsare vet att mitt blogg-uppehåll har berott på att jag har ( Gift mig) 12/juni/2011 :)
Önska mig all lycka med min man inshallah så som jag önskar er lycka :) Jag kommer att inte kunna uppdatera de kommande 2 veckorna men efter det så kommer jag att uppdatera som vanligt igen inshallah :)
Take care så länge;)

3 Dagar kvar!!

Det är bara 3 dagar kvar till min 3aqd med min fästman inshallah. Tiden har gått såååååå fort och går ännu fortare. Må Allah skänka alla en enorm och oändlig glädje med alla de Älskar inshallah ♥
Bild: google.se

heron city

Hade riktigt trevligt idag med tjejorna i heron city. Vi umgicks o sedan såg på film. Behövde verkligen koppla av idag:) Just nu sitter jag på min säng, som jag bara har en vecka till innan jag flyttar ihop med min fästman inshallah. Kommer sakna mitt rum otroligt mkt, men ja kmr vara här o hälsa på så mkt ja kan inshallah :) Så nu ska ja bara stänga av datan o sedan sova :)
Godnatt allihopa ;)

Woooork!!

Jobb, jobb och ännu mera jobb ;)

Världens Nattuggla!

Kanske dags för den kommande bruden att gå och lägga sig? Haha :D
Haha bilden är tagen från google.se

RSS 2.0